Ma numesc Istvan FARAGO si sunt atat videograf, cat si editor de film, dar poti apela la mine si pentru servicii de fotografiere. In anul 2007 am fondat Nova Film Studio, un studio foto/video care vine in sprijinul clientilor pretentiosi.
Prefer genul de filmare de tip instantaneu cu imagini spontane, dar in functie de client, ating si zona de regie.
Filmez cu aparatura moderna (DSLM), care permite captarea imaginilor atat in format Full HD, cat si in varianta 4K. Folosesc stabilizator gimbal, monopied si/sau dupa caz trepied. La cerere, pot asigura si filmare cu drona profesionala. Pe parte de foto, asigur o calitate superioara a imaginilor (luminozitate, claritate si culori) datorita aparatului Full frame de 42 Mpx si a obiectivelor cu luminozitate mare.
Montajele video sunt de tip film, acompaniate de muzica de fundal si efecte de tranzitie intre imagini. O parte din filmari le gasiti in galeria de pe acest site, pe contul de facebook “Nova Film Studio”, respectiv pe conturile vimeo/novafilmstudio sau youtube/novafilmstudio.
Deviza Nova Film Studio in cateva cuvinte: calitate, seriozitate si profesionalism ! Datorita acestor trei lucruri, Nova Film Studio este pe piata inca din anul 2007, avand filmate/fotografiate la activ peste 500 de evenimente, majoritatea nunti si botezuri. Lucrez cu forme legale, pe baza de contract si avans. Va astept cu prietenie ! Apeland la serviciile Nova Film Studio, va asigur ca nu veti regreta!